Mis maar raak

mis maar raak

Bij doen of zwijgen
Dat ik niet begrijp
Verkrampt mijn hart
Gaat mijn hoofd
Aan de haal
Met mijn angsten
En vals gefluister

Ik probeer te luisteren
Met mijn arme hart
Ingemetseld nu
Deze dikke muur
Tussen jou en mij

Dus schiet ik
Van daarachter
Blind en doof
Losse flodders mis of
Ongelukkig echte kogels

Het spijt me zo
Ik mikte op mezelf

En raakte jou

Gepubliceerd door

Alexa

Schrijft up close and personal over het zout op haar huid, drie spruitjes met spiegels en al het andere, vooral waar het rammelt. Als gesprekspartner, verbinder, spiegel en trainer deskundig in het optimaliseren van de persoonlijke performance van individuen en groepen. Door met hen op zoek te gaan naar hun werkelijke verhaal en daaruit de kern en de weg ernaartoe te vatten. VAN DICHTBIJ is waar het wrijven ophoudt en het glanzen begint. Daar ontstaan de verhalen die uiteindelijk allemaal gaan over beweging, verandering en groei. (H)erkenning geeft verbinding. Verbinding geeft geluk.

3 thoughts on “Mis maar raak”

En jij; wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s